Melegítsd elő a sütőt 220°C-ra, és készíts elő egy sütőpapírral bélelt tepsit.
A sütőpapír megakadályozza, hogy a pizza leragadjon a tepsire.
Nyújtsd ki a pizzatésztát, és helyezd a tepsibe. Kend meg a tésztát paradicsomszósszal egyenletesen, ügyelve arra, hogy a széleket szabadon hagyd.
A széleket hagyd szabadon, hogy a pizza szép magasra fel tudjon jönni.
Helyezd a paradicsomszeleteket a paradicsomszószra, majd szórd meg feta sajttal.
A paradicsomszeleteket vékonyra vágd, hogy könnyen megsüljenek.
Adj hozzá fekete olajbogyókat és vékonyra szeletelt vöröshagymát a pizza tetejére.
A vöröshagymát vékonyra szeleteld, hogy a sütés során megpuhuljon.
Szórd meg friss oregánóval és locsold meg a pizzát olívaolajjal, hogy autentikus görög ízvilágot kapjon.
A friss oregánó helyett szárított oregánót is használhatsz, de a friss íze intenzívebb.
Süsd a pizzát az előmelegített sütőben 12-15 percig, amíg a tészta aranybarnára sül és a feta sajt kissé megolvad.
Figyeld a pizzát sütés közben, mert a sütési idő sütőtől függően változhat.
Sütés után azonnal tálald, hogy a görög ízek frissen érvényesüljenek.
Azonnali tálalással elkerülheted, hogy a tészta megpuhuljon és a feltétek elveszítsék a frissességüket.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.