NyĂșjtsd ki a pizza tĂ©sztĂĄt lisztezett felĂŒleten, Ă©s helyezd egy tepsibe.
A tepsit Ă©rdemes elĆzĆleg kivajazni vagy sĂŒtĆpapĂrral bĂ©lelni, hogy a tĂ©szta ne ragadjon le.
Kend meg a tésztåt paradicsomszósszal, majd szórd meg egy csipet sóval és borssal.
A paradicsomszĂłszhoz adhatsz egy kevĂ©s fokhagymĂĄt vagy oregĂĄnĂłt is az Ăz fokozĂĄsa Ă©rdekĂ©ben.
Mosd meg a zöldsĂ©geket, Ă©s vĂĄgd fel Ćket vĂ©kony szeletekre. A spĂĄrgĂĄt vĂĄgd kb. 4-5 cm-es darabokra.
A zöldsĂ©geket vĂĄgd egyenletesen vĂ©konyra, hogy egyszerre sĂŒljenek meg a pizzĂĄn.
Helyezd a zöldségeket egyenletesen a paradicsomszószra, majd szórd meg reszelt mozzarellåval.
A zöldsĂ©geket ne rakd tĂșl sƱrƱn, hogy a sajt is rendesen meg tudjon olvadni.
Locsold meg a pizzĂĄt olĂvaolajjal, Ă©s szĂłrd meg friss bazsalikomlevelekkel.
Az olĂvaolaj extra Ăzt Ă©s fĂ©nyessĂ©get ad a pizzĂĄnak. A bazsalikomleveleket a sĂŒtĂ©s elĆtt is rĂĄszĂłrhatod, de sĂŒtĂ©s utĂĄn frissebben mutat.
SĂŒsd a pizzĂĄt elĆmelegĂtett sĂŒtĆben 220°C-on 12-15 percig, vagy amĂg a sajt aranybarnĂĄra olvad Ă©s a tĂ©szta ropogĂłs lesz.
A sĂŒtĂ©si idĆ a sĂŒtĆ tĂpusĂĄtĂłl fĂŒggĆen vĂĄltozhat, ezĂ©rt figyelj oda, hogy a tĂ©szta ne Ă©gjen meg.
MiutĂĄn elkĂ©szĂŒlt, vedd ki a sĂŒtĆbĆl, Ă©s hagyd pĂĄr percig hƱlni. TĂĄlald forrĂłn.
A pizzåt érdemes egy vågódeszkån vagy pizzalapåton tålalni.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.