A lisztet és a sót tedd egy tálba, majd add hozzá a meleg vizet. Keverd össze, és gyúrd a tésztát addig, amíg sima és rugalmas nem lesz.
Ha a tészta túl kemény, adj hozzá még egy kis vizet, ha túl lágy, adj hozzá lisztet.
A kész tésztát pihentesd 10-15 percig, hogy pihenjen, és könnyebb legyen nyújtani.
Pihentesd a tésztát letakarva, hogy ne száradjon ki.
A pörkölt húst aprítsd fel, és egy fazékban kezdd el főzni a húsleves alapot a hússal, póréhagymával és fokhagymával.
A pörkölt hús gazdag, ízes alapot ad a levesnek, ami kiemeli a tészta ízét.
Amikor a húsleves felforr, vékonyra nyújtsd ki a tésztát, és kézzel tépd kisebb darabokra, majd add hozzá a leveshez.
A tészta darabokat kézzel tépd, hogy rusztikusabb textúrájú legyen, ami a Sujebi jellegzetessége.
Hagyjuk főni a tésztát a levesben 5-7 percig, amíg meg nem puhul.
Ne keverd túl erősen, hogy a tésztadarabok ne törjenek össze.
Tálald forrón, és ha szeretnéd, adj hozzá egy kis pörkölt szezámmagot vagy pirospaprikát a tetejére.
A pörkölt szezámmag különleges ízt ad, és gazdagítja a tál ízvilágát.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.