Melegítsd fel az olívaolajat egy nagy lábasban, és pirítsd meg a vöröshagymát és a fokhagymát, amíg üvegesek nem lesznek.
A hagyma és fokhagyma alapízt ad az ételnek, és az illata segíti kiemelni a többi hozzávaló aromáját.
Add hozzá a chili port, a füstölt paprikát, a sót és a borsot, majd pirítsd még egy percig, hogy a fűszerek kiengedjék az ízüket.
A füstölt paprika kiemeli a mole ízét, különleges és gazdag aromát ad.
Öntsd hozzá a zöldségleveset, és add hozzá a fehér kukoricát (pozole). Forrald fel, majd csökkentsd a hőt, és főzd a hozzávalókat 30-40 percig.
A kukorica az étel alapja, és segít gazdagítani a pozole textúráját.
Tedd bele a garbanzót (csicseriborsót), és hagyd főzni további 20-30 percig, amíg a bab megpuhul.
A csicseriborsó hozzáadása egy gazdag, diós állagot biztosít az ételnek.
A végén facsard rá a lime levét, és szórd meg friss korianderrel és zöldhagymával.
A lime frissességet ad, a koriander pedig friss, zöld ízt kölcsönöz az ételnek.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.