BevĂĄsĂĄrlĂł lista (0) ▼
A fokhagymåt håmozd meg, és finoman vågd apróra vagy nyomkodd össze fokhagymanyomóval.
A fokhagyma Ăze erĆsebb lesz, ha a kĂ©ssel aprĂtod, de gyorsabb, ha fokhagymanyomĂłt hasznĂĄlsz.
A joghurtot tedd egy tålba, és keverd hozzå az apróra vågott fokhagymåt.
HasznĂĄlj Ă©lĆflĂłrĂĄs joghurtot, hogy biztosan probiotikus hatĂĄsa legyen az Ă©telnek.
Add hozzĂĄ a citromlevet, az olĂvaolajat, a sĂłt Ă©s a fekete borsot, majd keverd jĂłl össze.
A citromlĂ© frissessĂ©get ad a joghurtnak, mĂg az olĂvaolaj krĂ©mesebbĂ© teszi.
A petrezselymet vågd finomra, majd szórd a joghurtra és keverd bele.
A friss petrezselyem nemcsak ĂzesĂti, hanem szĂnesebbĂ© is teszi az Ă©telt.
HƱtsd a joghurtot legalĂĄbb 30 percig a hƱtĆben, hogy az Ăzek jĂłl összeĂ©rjenek.
Ez a joghurt hidegen a legfinomabb, de akĂĄr egy-kĂ©t napig is eltarthatĂł a hƱtĆben.
TĂĄlald frissen, akĂĄr pirĂtott kenyĂ©rrel, falafel mellett, vagy salĂĄtĂĄkhoz.
Ez a fokhagymĂĄs joghurt jĂłl illik fƱszeres Ă©telekhez, mivel frissĂti Ă©s enyhĂti azok ĂzĂ©t.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.