Egy kis tálban reszeld le a friss gyömbért. Ügyelj arra, hogy csak a szükséges mennyiséget használd, mivel nagyon intenzív ízű.
Gyömbér reszeléséhez használj finom reszelőt, és előtte hámozd meg egy teáskanál élével.
Egy másik tálban öntsd ki a kefirt, add hozzá a reszelt gyömbért, friss citromlevet, csipet sót és frissen őrölt fekete borsot.
Mindig frissen őrölt borsot használj – az íze sokkal erőteljesebb és aromásabb, mint az előre őrölt változaté.
Keverd alaposan össze a hozzávalókat egy kanállal, amíg sima állagot nem kapsz. Ügyelj arra, hogy a gyömbér jól elkeveredjen.
Használhatsz kézi habverőt is, hogy gyorsabban egyneművé váljon az ital.
Tálald pohárban vagy csészében. Hűtsd be 10 percre, mielőtt fogyasztanád, hogy az ízek összeérjenek.
Hűtés közben lefedve tárold, hogy megőrizze frissességét és ne vegyen át más hűtőszagokat.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.