Egy kis tĂĄlban reszeld le a friss gyömbĂ©rt. Ăgyelj arra, hogy csak a szĂŒksĂ©ges mennyisĂ©get hasznĂĄld, mivel nagyon intenzĂv ĂzƱ.
GyömbĂ©r reszelĂ©sĂ©hez hasznĂĄlj finom reszelĆt, Ă©s elĆtte hĂĄmozd meg egy teĂĄskanĂĄl Ă©lĂ©vel.
Egy mĂĄsik tĂĄlban öntsd ki a kefirt, add hozzĂĄ a reszelt gyömbĂ©rt, friss citromlevet, csipet sĂłt Ă©s frissen Ćrölt fekete borsot.
Mindig frissen Ćrölt borsot hasznĂĄlj â az Ăze sokkal erĆteljesebb Ă©s aromĂĄsabb, mint az elĆre Ćrölt vĂĄltozatĂ©.
Keverd alaposan össze a hozzĂĄvalĂłkat egy kanĂĄllal, amĂg sima ĂĄllagot nem kapsz. Ăgyelj arra, hogy a gyömbĂ©r jĂłl elkeveredjen.
HasznĂĄlhatsz kĂ©zi habverĆt is, hogy gyorsabban egynemƱvĂ© vĂĄljon az ital.
TĂĄlald pohĂĄrban vagy csĂ©szĂ©ben. HƱtsd be 10 percre, mielĆtt fogyasztanĂĄd, hogy az Ăzek összeĂ©rjenek.
HƱtĂ©s közben lefedve tĂĄrold, hogy megĆrizze frissessĂ©gĂ©t Ă©s ne vegyen ĂĄt mĂĄs hƱtĆszagokat.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.