A kiviket hámozd meg, majd darabold fel kisebb kockákra, hogy könnyen pürésíthető legyen. Fontos, hogy teljesen érett gyümölcsöt használj, mert így lesz igazán édes és lédús.
Ha a kivi kissé kemény, hagyd szobahőmérsékleten néhány napig puhulni fogyasztás előtt.
Tedd a kivi darabokat egy turmixgépbe, majd add hozzá a natúr probiotikus joghurtot, mézet, vanília aromát és a frissen facsart citromlevet.
A citromlé élénkíti a kivi ízét és megelőzi az oxidációt – a szín is frissebb marad!
Turmixold az összetevőket sima, egynemű állagúvá. Ha sűrűbbre szeretnéd, használj görög típusú joghurtot. Ha hígabbra, egy kevés vízzel lazíthatod.
Használj pulzáló módot a turmixgépeden, hogy a kivi magjai ne aprózódjanak túlzottan.
Öntsd poharakba a kész italt, majd tedd hűtőbe legalább 30 percre, hogy az ízek jól összeérjenek. Hidegen a legfinomabb!
Tálalás előtt mindig keverd fel az italt, mivel a joghurt leülepedhet az aljára.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.