Öntsd a kefirt egy tálba, majd hagyd szobahőmérsékleten állni 10-15 percig, hogy könnyebben keverhető legyen.
A kefir lágyabb és semlegesebb ízű lesz, ha nem közvetlenül a hűtőből használod.
Add hozzá a kókusztejet, és alaposan keverd össze a kefirrel egy kézi habverő segítségével.
A kókusztej zsírossága krémesebbé teszi az állagot – ha túl sűrű, kevés vízzel hígíthatod.
Facsard ki a lime levét, reszeld le a héját, majd keverd bele mindkettőt a keverékbe. Ezután add hozzá a mézet is, és keverd simára.
A lime héját csak a zöld részből reszeld, a fehér keserű!
Fedd le az italt, és pihentesd a hűtőben 20-30 percig, hogy az ízek összeérjenek.
Minél tovább pihenteted, annál jobban átjárja a lime frissessége a kefires alapot.
Tálalás előtt keverd át újra, majd öntsd poharakba. A tetejére díszítésként szórhatsz egy kevés lime héjat.
Semmilyen lime levél vagy karika ne kerüljön a pohárra – csak a reszelt héj megengedett dekorációként.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.