A kefirt öntsd egy nagy keverőtálba, és hagyd szobahőmérsékleten 10 percig állni, hogy az aromák jobban érvényesüljenek.
A langyos kefir jobban felszívja a koriander és a fűszerek ízét.
Aprítsd fel nagyon finomra a friss koriandert, majd add hozzá a kefirhez a citromlével, sóval és őrölt köménnyel együtt.
Ha túl intenzív a koriander íze, csökkentsd az adagot fél evőkanálnyira – az íz így lágyabb lesz.
Keverd simára a keveréket kézi habverő segítségével, amíg teljesen egységes, krémes állagot nem kapsz.
Kerüld a botmixer használatát, mert túl habossá válhat az ital.
Fedd le a keveréket, és pihentesd a hűtőben legalább 20-30 percig, hogy az ízek összeérjenek.
Minél tovább pihen, annál kellemesebben simulnak össze a fűszerek és a kefir.
Tálalás előtt keverd át újra, majd öntsd átlátszó poharakba. A tetejét szórd meg kevés frissen aprított korianderrel.
Dekorációként kizárólag kevés vágott koriandert használj – NE tegyél egész levelet vagy szárat a tetejére!
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.