A kefirt öntsd egy tálba. A túrót törd át egy szűrőn, hogy lágyabb állagot kapj, majd add hozzá a kefirhez.
A túró textúrája kulcsfontosságú. Ha túl kemény, akkor érdemes egy kicsit átpasszírozni, hogy a kefir könnyebben keveredjen vele.
A piros paprikát vágd apró kockákra, és add hozzá a kefir-túró keverékhez. Az ízesítéshez használd a fokhagymát, amit zúzz össze, majd keverd bele a keverékbe.
A paprika frissebb ízt ad, és extra színt is kölcsönöz a kefirnek, miközben egy enyhe fűszeres aromát is hoz.
Facsarj hozzá egy kis citromlevet, és ízesítsd sóval. Keverd jól össze, hogy minden hozzávaló egyenletesen eloszoljon.
A citrom frissítő hatású, és még jobban kiemeli a kefir enyhén savanykás ízét.
A kész keveréket tálald friss korianderrel díszítve.
A koriander frissessége jól passzol a kefir krémességéhez, és gazdagítja az ízeket.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.