A tojásokat verd fel egy tálban, majd add hozzá a joghurtot, az olívaolajat és a sót. Keverd jól össze.
A tojások felverése előtt ne felejtsd el alaposan felkeverni őket, hogy ne legyenek túlságosan habosak.
A sütőporral és a borssal keverd össze a kukoricalisztet, majd add hozzá a tojásos keverékhez.
A kukoricalisztet szitálva add a keverékhez, hogy elkerüld a csomósodást.
A feta sajtot morzsold fel és add hozzá a tésztához. A friss petrezselymet vágd apróra, és szórd a tésztába.
Ha a feta sajt túl sósnak tűnik, egy kevés túróval is helyettesítheted.
Az így elkészített tésztát öntsd egy kivajazott sütőformába.
A sütőformát mindig alaposan vajazd ki, hogy ne ragadjon bele a tészta.
Előmelegített 180°C-os sütőben süsd 30-40 percig, amíg a teteje szép aranybarna nem lesz, és egy tűpróbával megállapítod, hogy kész.
Ha nem vagy biztos benne, hogy megsült, szúrj egy fogpiszkálót a közepébe – ha tisztán jön ki, akkor kész.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.