A zöldségeket (tök, sárgarépa, zeller) hámozd meg, majd vágd őket kisebb kockákra.
A zöldségeket próbáld egyforma méretűre vágni, hogy egyenletesen főjenek meg.
A hagymát vágd finomra, a fokhagymát pedig zúzd össze.
A hagyma aprításakor ügyelj arra, hogy ne legyenek túl nagy darabok, hogy ne rontsák el az étel textúráját.
Egy nagy lábasban hevítsd fel az olívaolajat, majd pirítsd meg benne a hagymát és a fokhagymát 2-3 percig, amíg illatosak lesznek.
Ne hagyd túlpirítani a fokhagymát, mert keserű ízt adhat az ételnek.
Add hozzá a többi felvágott zöldséget, majd keverd össze. Pirítsd őket 5 percig, hogy kiadják az ízeiket.
A zöldségeket ne pirítsd túl, mert így megőrzik a frissességüket és roppanósak maradnak.
Öntsd fel a húsleves alaplével, sózd, borsozd, majd főzd alacsony hőmérsékleten 20-25 percig, amíg a zöldségek megpuhulnak.
Ha túl sűrűnek találod a levest, adj hozzá még egy kis vízet, hogy a kívánt állagot elérd.
Tálald forrón, friss korianderrel díszítve.
A koriander frissességet ad a levesnek, és fokozza az ízeket.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.