A marhahúst szeleteld fel, és egy serpenyőben hevíts olívaolajat. Sütjük a húst, hogy kívül ropogós, belül szaftos legyen.
A húst a kívánt állag szerint süsd, ha vékony szeletekben sütöd, gyorsabban elkészül.
A ramen tésztát főzd meg forró vízben az utasítások szerint, majd tedd félre.
A tésztát ne főzd túl, hogy ne legyen túl puha. Az al dente állag ideális.
A fokhagymát és a gyömbért apróra vágd, majd egy serpenyőben pirítsd őket olívaolajban, hogy kihozd az aromáikat.
Ne pirítsd túl sokáig, mert akkor keserűvé válhatnak a fűszerek.
Add hozzá a szójaszószt és chili port, majd alacsony hőmérsékleten hagyd összefőzni.
A chili por ízesíti a levest, de ha nem szereted túl csípősre, kevesebb is elég.
A tojásokat főzd meg, hogy a sárgája puha maradjon, majd szeleteld fel.
A tojásokat kb. 7-8 percig főzd, hogy a sárgája krémes maradjon.
A tálaláshoz tegyél egy adag ramen tésztát, öntsd rá a fűszeres szójaszószos alapot, tedd rá a sült marhahúst, a főtt tojást, bok choy-t, és szórd meg szezámmaggal.
A bok choy gyorsan megpuhul a forró levestől, így ne tedd túl sokáig a tálba, hogy megőrizze a frissességét.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.