A tĂșrĂłt jĂłl nyomkodd meg, hogy a felesleges nedvessĂ©g eltĂĄvozzon belĆle, majd tedd egy nagy tĂĄlba.
A tĂșrĂł ĂĄllaga nagyon fontos, hogy elkerĂŒld a tĂșl lĂĄgy vagy kemĂ©ny golyĂłkat, Ă©rdemes tiszta gĂ©zen kinyomkodni.
Add hozzĂĄ a bĂșzalisztet, Ă©s alaposan keverd össze a tĂșrĂłval, hogy sima, formĂĄzhatĂł masszĂĄt kapj.
A lisztet fokozatosan add hozzĂĄ, hogy ne legyen tĂșl sƱrƱ a massza.
FormĂĄzz kis golyĂłkat a tĂșrĂłs masszĂĄbĂłl, Ă©s tedd Ćket egy tĂĄlcĂĄra.
A golyĂłkat ĂŒgyelj arra, hogy egyforma mĂ©retƱek legyenek, Ăgy egyenletesen fognak megfĆni.
Egy lĂĄbasban forralj vizet a cukorral, fahĂ©jjal Ă©s vanĂliĂĄval, hogy szirupot kĂ©szĂts.
A fahĂ©j Ă©s vanĂlia igazĂĄn kĂŒlönleges Ăzt ad a szirupnak, ami ĂĄtjĂĄrja a rasgullĂĄt.
MiutĂĄn a szirup felforrt, Ăłvatosan tedd bele a tĂșrĂłs golyĂłkat, Ă©s fĆzd Ćket 20-25 percig, amĂg megduzzadnak Ă©s puhĂĄbbĂĄ vĂĄlnak.
Ne keverd meg a golyĂłkat fĆzĂ©s közben, mert könnyen szĂ©teshetnek.
Amikor elkĂ©szĂŒltek, vedd le a tƱzrĆl, Ă©s hagyd pihenni Ćket a szirupban, hogy jĂłl ĂĄtjĂĄrja Ćket a fƱszeres Ăz.
MinĂ©l tovĂĄbb hagyod pihenni, annĂĄl Ăzesebbek lesznek a golyĂłk.
TĂĄlald hƱtve vagy szobahĆmĂ©rsĂ©kleten, egy kis friss citromlĂ©vel a tetejĂ©n.
A citromlĂ© frissessĂ©get ad az Ă©telnek, Ă©s kiegyensĂșlyozza a cukor Ă©dessĂ©gĂ©t.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.