Tisztítsd meg a sárgarépát és a narancsot, majd darabold kisebb darabokra.
A répát alaposan mosd meg, ha bio, nem szükséges meghámozni.
Helyezd az összes hozzávalót egy gyümölcscentrifugába vagy lassú présbe.
Ha nincs gyümölcscentrifugád, turmixold össze a hozzávalókat, majd szűrd át egy sűrű szövésű szitán vagy gézen.
Add hozzá a citromlevet és az opcionális reszelt gyömbért az íz fokozására.
A citromlé segít megőrizni a juice színét és frissességét.
Préseld ki a levet, amíg teljesen sima és egyenletes állagú nem lesz.
Ha nincs gyümölcscentrifugád, reszeld le a répát és nyomkodd ki a levét egy tiszta konyharuhán keresztül.
Öntsd a juice-t egy pohárba, és azonnal tálald.
A juice frissen a legfinomabb, de hűtőben tárolva 1 napig eláll.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.