Egy nagy lĂĄbasban forrald fel a vizet, majd add hozzĂĄ a rizst. FĆzd 5 percig, idĆnkĂ©nt megkeverve. Ez az elĆfĆzĂ©s segĂt a rizs puhulĂĄsĂĄban, mielĆtt a tej hozzĂĄadĂĄsra kerĂŒlne.
Ne hagyd magĂĄra, mert a rizs gyorsan leragadhat!
Ăntsd hozzĂĄ a tejet, keverd el, Ă©s forrald fel Ășjra. EzutĂĄn vedd lejjebb a hĆfokot, Ă©s fĆzd alacsony lĂĄngon 35-40 percig, gyakran kevergetve, amĂg a rizs megpuhul Ă©s a kĂĄsa sƱrƱ, krĂ©mes lesz.
HasznĂĄlj vastag aljĂș edĂ©nyt, hogy ne Ă©gjen le a tej vagy a rizs.
Amikor elkĂ©szĂŒlt, sĂłzd meg enyhĂ©n, Ă©s keverd hozzĂĄ a vajat. A vaj krĂ©mesebbĂ© Ă©s gazdagabbĂĄ teszi a textĂșrĂĄt.
A fĆzĂ©s vĂ©ge felĂ© keverd többször, hogy szĂ©p egysĂ©ges ĂĄllagot kapj.
Egy kis tålban keverd össze a cukrot a fahéjjal. Tålalåskor szórd meg a forró tejberizst fahéjas cukorral a tetején.
Frissen szĂłrt fahĂ©jas cukorral a legfinomabb â ne keverd bele, hogy a tetejĂ©n megolvadjon Ă©s illatozzon.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.