A túrót tedd egy szűrőbe, és hagyd lecsepegni, hogy a felesleges nedvesség eltávozzon.
Ha túrót vásárolsz, ügyelj arra, hogy friss és jó minőségű legyen, mert ez hatással lesz az étel ízére.
A túrót egy tálba tedd, majd add hozzá a cukrot, citromlevet és tejszínt, és keverd jól össze, amíg a cukor teljesen feloldódik.
A citromlé frissességet ad az ételnek, miközben a tejszín krémesebbé teszi a túrót.
Adj hozzá egy kevés rózsavizet a masszához, és keverd alaposan, hogy az aromája jól elvegyüljön.
A rózsavíz különleges, virágos ízt ad, de ne használd túl sokat, hogy ne nyomja el a túró és a pisztácia ízét.
A friss pisztáciát durvára vágd fel, és keverd bele a túrós masszába.
A pisztácia gazdag és diós ízű, ami remekül kiegészíti a túrót.
Formázd meg a Sandesh-t, és tedd hűtőbe legalább 1 órára, hogy az ízek összeérjenek.
A hűtőben történő pihentetés segít abban, hogy a massza megszilárduljon, így könnyebben formázható.
Tálald hidegen, díszítsd friss pisztáciával.
A friss pisztácia a tetején nemcsak ízben, hanem színben is kiemeli a desszertet.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.