A satsumaimot alaposan tisztítsd meg, majd vágd kisebb darabokra. Főzd vagy süsd meg a burgonyát, amíg teljesen megpuhul.
Ha gyorsítani szeretnél, a satsumaimot felkockázva 10-12 percig párolhatod, amíg megpuhul.
Amíg a burgonya fő, készítsd el a joghurtot. Egy tálban keverd össze a natúr joghurtot, mézet, vaníliás cukrot és a cinamont.
A méz és vaníliás cukor a joghurtot természetes édességgel gazdagítja, ami tökéletesen illik az édesburgonyához.
A főtt vagy sült satsumaimo darabokat tedd a joghurthoz, majd alaposan keverd össze.
A satsumaimo melegen vagy hidegen is finom, de ha a joghurttal keverve melegen tálalod, gazdagabb ízt kapsz.
Tálald a satsumaimo joghurtot egy tálban, szórd meg mandulaforgáccsal, és díszítsd friss mentaágakkal.
A mandulaforgács nemcsak a textúrát gazdagítja, hanem finom ropogósságot is ad az ételnek.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.