A marhahúst vágd kisebb darabokra, majd tedd egy nagy fazékba.
A hús darabolása előtt győződj meg róla, hogy megfelelően eltávolítottad a felesleges zsírt, hogy a leves tisztább legyen.
Add hozzá a feldarabolt hagymát, sárgarépát, zellert, fokhagymát és a paprikát a hús mellé a fazékba.
A zöldségeket apróra vágd, hogy hamarabb átvegye a levest a teljes ízük.
Öntsd rá a vizet, és forrald fel a levest. Miután felforrt, vedd le a hőt, és főzd alacsony lángon 1 órán keresztül.
Ne felejtsd el időnként leszedni a keletkező habot, hogy a leves tiszta maradjon!
A paradicsomokat vágd fel kis darabokra, majd add hozzá a leveshez, és főzd további 10 percig.
A paradicsom hozzáadása gazdagítja a levest, és enyhén savanyú ízt ad neki, ami kiegyensúlyozza az egyéb fűszereket.
Egy tálban keverd össze a köményt, koriandert, sót és borsot. Ezt a fűszerkeveréket add hozzá a leveshez, majd főzd még 10-15 percig.
A koriander és a kömény a Shurpa étel tipikus ízesítői, amelyek különleges aromát adnak a levesnek.
A krumplit vágd fel kisebb kockákra, és add hozzá a leveshez. Főzd tovább, amíg a krumpli megpuhul.
A krumpli segít sűríteni a levest, így gazdagabb állagot kapsz.
Tálalás előtt friss korianderrel díszítsd a levest.
A koriander frissessége és enyhén citrusos íze igazán kiemeli a leves aromáit.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.