A simiteket egy száraz serpenyőben süsd meg, amíg szép aranybarna nem lesz. Használhatsz pici olívaolajat, ha szükséges.
A simit jól megpirítva lesz igazán ropogós, amitől különlegesebb íze lesz.
A feta sajtot morzsold össze, majd tedd félre.
A feta sajt helyett használhatsz más típusú sajtot, ha valami enyhébb ízre vágysz.
A citromot facsard ki, és keverd el az olívaolajjal, sóval, borssal. Ízesítsd ízlés szerint.
A citrom és az olívaolaj keveréke frissítő és aromás öntetet ad az ételnek.
A poppamagot öntsd a simitek tetejére, és tedd rá a feta sajtot.
A poppamag izgalmas textúrát ad a simitnek, és még különlegesebbé teszi az ételt.
Tálald friss petrezselyemmel és citromlével meglocsolva.
A petrezselyem frissessége kiemeli a simit aromáit, míg a citromlé még pikánsabbá teszi.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.