A tofut nyomd le, hogy eltávolítsd a felesleges vizet, majd törd össze egy villával, hogy hasonló textúrát kapj, mint a halhús.
A tofu lepréselése segít abban, hogy a massza ne legyen túl vizes, így jobban megőrzi az ízét.
A hagymát finomra aprítom, majd egy tálban összekeverem a tofut, hagymát, füstölt paprikát, sót, borsot és lime levét.
A lime frissessége kiemeli a többi hozzávaló ízét, és segít a vegán majonéz savasságának ellensúlyozásában.
Hozzáadom a vegán majonézt és a citromos joghurtot, és alaposan összekeverem.
A vegán majonéz és joghurt kombinációja krémessé teszi a keveréket, míg a joghurt enyhén savanykás ízt ad neki.
A kaprot finomra vágom, és hozzáadom a keverékhez.
A kapor friss íze klasszikusan passzol a skagenrörahoz, és még ízletesebbé teszi a vegán változatot.
Jól elkeverem, és tálalás előtt legalább 30 percig a hűtőben pihentetem, hogy az ízek összeérjenek.
A pihentetés segít abban, hogy a fűszerek jobban átjárják az összes hozzávalót.
Tálalás előtt friss petrezselyemmel díszítem, és kenyéren vagy pirítósra teszem.
A petrezselyem frissessége és szép zöld színe jól illik az ételhez, amit friss kenyéren vagy pirítóson is fogyaszthatsz.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.