A füstölt lazacot és garnélarákot apróra vágd fel. Tedd őket egy tálba.
A füstölt lazac íze jól illik a garnélarákhoz, de ügyelj arra, hogy ne legyenek túl apró darabok, hogy megőrizzék textúrájukat.
A vöröshagymát hámozd meg, majd vágd apróra és add hozzá a tálhoz a halhoz és rákhoz.
A vöröshagyma frissessége és enyhén csípős íze jól kiegyensúlyozza az étel gazdagabb ízét.
Add hozzá a túrót, a majonézt, a citromlevet, a fekete borsot és a sót. Alaposan keverd össze az összes hozzávalót.
A túró lágyabbá teszi az ételt, miközben a majonéz krémessé varázsolja. A citrom frissessége kiemeli a tenger gyümölcseinek ízét.
A kaprot vágd apróra, és szórd bele az ételbe. Ismét keverd jól össze.
A friss kapor elengedhetetlen, hogy igazán autentikus skagenröra ízt kapj.
Tálald friss pirítósra vagy blini palacsintára. Díszítsd még egy kis kaporral és citromszeletekkel.
Ez az étel friss pirítósra tálalva a legfinomabb, de blini palacsintával is tökéletes.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.