A hagymát hámozd meg, és aprítsd fel finomra. Egy serpenyőben kezd el a darálthúst pirítani közepes lángon, amíg meg nem barnul.
A hús pirítása során ügyelj arra, hogy ne ragadjon le, időnként keverd meg a húst a serpenyőben.
Amikor a hús már szépen megpirult, add hozzá az apróra vágott hagymát. Pirítsd együtt, amíg a hagyma üvegesedni nem kezd.
Ha a hagymát hozzáadod, csökkentsd a hőmérsékletet, hogy ne égjen meg!
Szórd meg a pirospaprikával, a sóval és borssal, majd alaposan keverd el, hogy a fűszerek jól elvegyüljenek.
A pirospaprika gazdag ízt ad, próbálj meg frissen őrölt pirospaprikát használni a legjobb ízhatás érdekében.
Most add hozzá a ketchupot, mustárt, barbecue szószt és a vizet. Alaposan keverd össze, majd hagyd, hogy az egész keverék 5-10 percig rotyogjon alacsony hőmérsékleten.
A barbecue szósz édes-savanykás íze különleges harmóniát ad a hús keverékének.
Miután a hús keverék felforrt és sűrűsödött, szedd le a tűzről, és kanalazd a keveréket a zsemlére.
A BBQ szósz segít kiemelni a hús és a fűszerek ízét, így a Sloppy Joe minden falata egy igazi ízélmény.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.