A csirkemellet főzd meg, majd vágd apró darabokra. Keverd össze a majonézt és a tejfölt egy tálban.
A csirkemellnek elég, ha puha és jól szétválik, a fűszerek és a majonéz segítenek az ízek összhangjában.
A majonézes keverékhez add hozzá a friss petrezselymet, a fűszerpaprikát, a sót és a borsot.
A fűszerek mennyiségét a saját ízlésed szerint is módosíthatod.
A szeletelt kenyérre rétegezve, minden réteget csirkés majonézes töltelékkel kenj meg, és rakj bele egy-egy szelet uborkát is.
A kenyér szeletek széleit is érdemes megkenni a majonézes keverékkel, hogy teljesen bevonja a szendvicset.
Az utolsó réteg után díszítsd a tetejét friss zöldfűszerekkel és paprikával.
A színes zöldfűszerek és paprikák nemcsak ízt, hanem vizuálisan is vonzóvá teszik az ételt.
Tálalás előtt pihentesd a smörgåstårtát egy órát a hűtőben, hogy az ízek összeérjenek.
A hűtés segít az étel formájának megőrzésében és az ízek összeérnek, gazdagabbá téve a tölteléket.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.