A tojásokat főzd keményre, majd hámozd meg és vágd apróra.
A keményre főzött tojásokat hűtsd le hideg vízben, így könnyebben hámozhatók lesznek.
A tojásokat keverd össze a majonézzel, dijoni mustárral, citromlével, sóval és borssal, majd jól dolgozd össze, hogy homogén krémet kapj.
Ha szeretnéd, egy kis extra mustárt is adhatunk a krémhez, hogy még karakteresebb íze legyen.
A kenyérszeleteket vágd le az éleikről, hogy egyenletes, szép formát kapj.
A kenyér széleinek levágása segít abban, hogy a szendvics elegánsabb és könnyebben tálalható legyen.
Rétegezd a kenyérszeleteket egy tányérra, majd kend meg a tojáskrémmel. Ügyelj arra, hogy minden szeletet egyenletesen bekenj.
A rétegezésnél az egyenletes elosztás nagyon fontos, hogy minden falat ugyanolyan ízes legyen.
A tetejére díszítésként tedd rá a friss petrezselymet és a csemege uborkát.
A petrezselyem frissességet ad, míg a csemege uborka roppanós textúrát és friss ízt biztosít a fogásnak.
Tálald az elkészült smörgåstårtát, és hagyd, hogy kicsit pihenjen, hogy az ízek összeérjenek.
Hagyj időt, hogy az ízek összeérjenek, így még ínycsiklandóbb lesz.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.