A padlizsánt, cukkinit és piros paprikát szeleteld fel. Egy nagy tálban keverd össze őket egy evőkanál olívaolajjal, sóval és borssal.
A zöldségek egyenletesen süljenek, ha nagyobb szeletekre vágod őket, hogy szép ropogósra piruljanak.
A sütőt melegítsd elő 200°C-ra. Helyezd a zöldségeket egy sütőpapírral bélelt tepsire, és süsd 25-30 percig, amíg szépen megpirulnak és megpuhulnak.
Ha szeretnéd, a zöldségeket közben meg is forgathatod, hogy minden oldalról egyenletesen piruljanak.
A rozskenyér szeleteket egy serpenyőben, szárazon, mindkét oldalán pirítsd meg, amíg enyhén aranybarnára sülnek.
A kenyeret jól át kell pirítani, hogy a zöldségek ne áztassák el a kenyér tetejét.
A megsült zöldségeket rendezd el a pirított kenyérszeleteken. Szórd meg friss petrezselyemmel és korianderrel, és tálald azonnal.
A friss fűszerek fokozzák az étel ízét és színét – használd bátran a saját kedvenc fűszereidet is!
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.