Egy serpenyőben olvaszd meg a vajat közepes lángon, majd add hozzá a reszelt fokhagymát, és pirítsd illatosra.
A fokhagymát alacsony lángon pirítsd, hogy ne égjen meg és ne keseredjen meg.
Add hozzá a dijoni mustárt, a mézet és a sört, majd keverd simára.
A sör habzhat, ezért nagyobb serpenyőt használj. Alacsony lángon keverd, hogy ne forrjon ki.
Szórd bele a chilipor felét, a sót és a fekete borsot, majd főzd a szószt lassú tűzön 5-7 percig, amíg kissé besűrűsödik.
Folyamatosan keverd, hogy ne égjen le az alja. A sűrűsödés mértéke ízlés szerint változtatható.
Kóstold meg, és ha szükséges, ízesítsd még chiliporral, hogy elérd a kívánt csípősségi szintet.
A chilipor mennyiségét fokozatosan növeld, hogy elkerüld a túlzott csípősséget.
Tálald melegen sült húsok, grillezett zöldségek vagy hamburgerek mellé.
A szósz hűtőszekrényben tárolva néhány napig eláll. Tálalás előtt melegítsd fel.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.