Forrald fel az alaplevet egy nagy lábasban. Add hozzá az apróra vágott fokhagymát, szójaszószt és szezámolajat, majd főzd 3 percig, hogy az ízek elkeveredjenek. TIPP: A fokhagymát előbb piríthatod is külön egy kis olajon, így még intenzívebb lesz az aromája.
Tedd bele a káposztát és a babcsírát az alaplébe, főzd 5 percig, amíg kissé megpuhulnak, de még roppanósak maradnak. Ez adja az étel töltelékességét.
Közben főzd meg a ramen tésztát külön edényben a csomagolás utasítása szerint, majd szűrd le. TIPP: Ne főzd túl a tésztát, így megőrzi rugalmasságát és jobban felszívja a levest.
A főtt csirkecombot tépd szálakra, és add a leveshez. Forrald további 2 percig, hogy átmelegedjen. A tálaláshoz helyezz egy adag tésztát a tál aljára, merj rá a töltelékes levest, majd helyezz a tetejére félbevágott tojást, apróra vágott zöldhagymát és szezámmagot.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.