A sundae-t vágd fel kisebb darabokra. Ha szükséges, vedd le a bélését.
A sundae, azaz koreai vérkolbász egy erőteljes ízű étel, ezért fontos, hogy megfelelően előkészítsük a felhasználása előtt.
A tofu-t apróra vágd, és tedd félre. A sárgarépát hámozd meg és vékony csíkokra vágd.
A tofu könnyen felszívja az ízeket, így kiválóan illik a fűszeres alapléhez.
A gombát is szeleteld fel, és a kelkáposztát aprítsd fel nagyobb darabokra.
A gombát és kelkáposztát különböző állagúra vágva érdekes textúrát adhatunk az ételnek.
A fokhagymát és gyömbért reszeld le vagy aprítsd finomra, majd egy serpenyőben kezd el pirítani az olajon.
Ügyelj arra, hogy a fokhagyma ne égjen meg, mert keserű ízt adhat.
Adjuk hozzá a gombát, a kelkáposztát, a sárgarépát, és a sundae-t. Keverjük össze alaposan.
A zöldségekkel együtt pirítva intenzívebb ízt érhetünk el.
Öntsd rá a húsleves alaplét, szójaszószt, és reszeld bele a gyömbért. Fűszerezd chilivel és főzd 10-15 percig.
A chili paprikák fokozzák az étel ízét, de ügyelj arra, hogy ne legyen túl csípős, ha nem szereted az erőset.
Tálalás előtt szórd meg a zöldhagymával és tálald friss rizs mellett.
A rizs jól kiegészíti az ételt, és segít enyhíteni a sűrű, fűszeres ízvilágot.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.