A surströmminget óvatosan vágd kisebb darabokra, hogy könnyen bele tudd tenni a salátatekercsbe.
Mivel a surströmming intenzíven erős ízű, ügyelj rá, hogy ne vágd túl apróra, hogy megőrizze a textúráját.
A salátaleveleket mosd meg és szárítsd meg, hogy ne legyenek vizesek. Ezek fogják körülvenni a tölteléket.
A salátaleveleket enyhén áztathatod, hogy könnyebben formálhatóak legyenek.
A zöldségeket, mint az uborka, vágd vékony szeletekre. A friss koriandert finomra apríthatod.
Az uborka roppanós textúrája jól kiegészíti a puha surströmminget, és frissít a salátatekercsben.
A salátaleveleket tedd egy tálcára, majd halmozd rá a surströmminget, uborkát és koriandert. Locsold meg citromlével, olívaolajjal, és fűszerezd sóval, borssal.
A citromlé segít csökkenteni a surströmming erős ízét, míg az olívaolaj segít emelni az ízeket.
A salátaleveleket óvatosan tekerd fel, és a két végét hajtsd be, hogy a töltelék ne essen ki.
A salátatekercs egyedi formázása segít abban, hogy az étel könnyen tálalható legyen, és a töltelék egyben maradjon.
Tálald a salátatekercseket frissen, piros chilivel díszítve.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.