A lisztet Ă©s a sĂłt tedd egy tĂĄlba, majd add hozzĂĄ a meleg vizet. Keverd össze, Ă©s gyĂșrd a tĂ©sztĂĄt addig, amĂg sima Ă©s rugalmas nem lesz.
Ha a tĂ©szta tĂșl kemĂ©ny, adj hozzĂĄ mĂ©g egy kis vizet, ha tĂșl lĂĄgy, adj hozzĂĄ lisztet.
A kĂ©sz tĂ©sztĂĄt pihentesd 10-15 percig, hogy pihenjen, Ă©s könnyebb legyen nyĂșjtani.
Pihentesd a tésztåt letakarva, hogy ne szåradjon ki.
A szĂĄrĂtott halat ĂĄztasd be vĂzbe 15-20 percre, majd aprĂtsd fel, Ă©s egy fazĂ©kban kezd el fĆzni a hĂșsleves alapot a haldarabokkal, pĂłrĂ©hagymĂĄval Ă©s fokhagymĂĄval.
A szĂĄrĂtott hal intenzĂv Ăzt ad a levesnek, prĂłbĂĄld meg elkerĂŒlni, hogy tĂșl sokĂĄig ĂĄztasd, mert elveszĂtheti a karakterĂ©t.
Amikor a hĂșsleves felforr, vĂ©konyra nyĂșjtsd ki a tĂ©sztĂĄt, Ă©s kĂ©zzel tĂ©pd kisebb darabokra, majd add hozzĂĄ a leveshez.
A tĂ©szta darabokat kĂ©zzel tĂ©pd, hogy rusztikusabb textĂșrĂĄjĂș legyen, ami a Sujebi jellegzetessĂ©ge.
Hagyjuk fĆni a tĂ©sztĂĄt a levesben 5-7 percig, amĂg meg nem puhul.
Ne keverd tĂșl erĆsen, hogy a tĂ©sztadarabok ne törjenek össze.
Tålald forrón, és ha szeretnéd, adj hozzå egy kis pörkölt szezåmmagot vagy pirospaprikåt a tetejére.
A pörkölt szezĂĄmmag kĂŒlönleges Ăzt ad, Ă©s gazdagĂtja a tĂĄl ĂzvilĂĄgĂĄt.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.