A miyeokot öblítsd le alaposan, és hagyd vízben ázni 10-15 percig, hogy megpuhuljon.
A miyeok gyorsan megszívja a vizet, így könnyen rehidratálható.
A fokhagymát apróra vágd, a húst vágd kis csíkokra vagy kockákra.
A hús ízét fokhagymával keverve intenzívebb lesz a leves.
Egy serpenyőben melegítsd fel a szezámmagolajat, és pirítsd meg benne a fokhagymát és a húst 5 percig.
A húsnak aranybarnára kell sülnie, hogy az íze kioldódjon a levesben.
A húsleves alapléhez add hozzá a pirított húst, fokhagymát és a miyeokot, majd főzd közepes lángon 20-25 percig.
A levesnek jó sűrűnek kell lennie, de ügyelj, hogy ne legyen túl sós.
A leveshez add hozzá a szójaszószt, sót, borsot és a szezámmagot. Keverd össze, és főzd további 5 percig.
A szezámmag friss, pörkölt íze adja a leves igazi karakterét.
Tálald forrón, és díszítsd extra szezámmaggal.
A leves tökéletes kiegészítője lehet egy adag rizs.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.