A bulgurt öntsd egy nagy tĂĄlba, majd forrĂĄzd le forrĂł vĂzzel, hogy ellepje. Fedd le, Ă©s hagyd ĂĄllni 10-15 percig, hogy a bulgur megpuhuljon.
HasznĂĄlj szƱrĆt, hogy a vĂz ne szivĂĄrogjon a tĂĄlba, Ăgy könnyebb lesz a bulgurt keverni.
AmĂg a bulgur pihen, a paradicsomokat mosd meg, vĂĄgd fĂ©lbe, majd kockĂĄzd fel aprĂłra. Az uborkĂĄt hĂĄmozd meg, vĂĄgd fĂ©lbe, Ă©s vĂĄgd fel kis kockĂĄkra.
A paradicsomokat ne aprĂtsd tĂșl kicsire, hogy megmaradjon a salĂĄta textĂșrĂĄja.
A petrezselymet Ă©s a mentĂĄt mosd meg, szĂĄrĂtsd meg alaposan, majd aprĂłra vĂĄgd Ćket.
A petrezselymet Ă©s a mentĂĄt szĂșrĂłkĂ©ses aprĂtĂĄssal tedd finomabbĂĄ, hogy jobban beĂ©pĂŒljenek a bulgurba.
A fokhagymĂĄt zĂșzd össze, majd add hozzĂĄ az aprĂtott zöldsĂ©gekhez.
A fokhagyma ĂzĂ©t jobban kiemelheted, ha kissĂ© olĂvaolajban ĂĄtforrĂłsĂtod, mielĆtt a salĂĄtĂĄhoz adod.
Amikor a bulgur megpuhult, keverd össze a zöldsĂ©gekkel Ă©s a fƱszerekkel. Add hozzĂĄ a citrom levĂ©t, az olĂvaolajat, sĂłt Ă©s borsot.
KĂłstold meg a salĂĄtĂĄt, Ă©s ha szĂŒksĂ©ges, adj hozzĂĄ mĂ©g citromot vagy olĂvaolajat a frissĂtĆ Ăzhez.
JĂłl keverd össze, Ă©s tĂĄlald hƱtve. Ha van idĆd, hagyd pihenni egy ĂłrĂĄt, hogy az Ăzek jĂłl összeĂ©rjenek.
A Tabbouleh Ăze mĂ©g finomabb, ha nĂ©hĂĄny ĂłrĂĄn ĂĄt ĂĄll a hƱtĆben, mivel az összes Ăz jobban összemosĂłdik.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.