Tabbouleh hagymával
Hozzávalók
Elkészítés
A bulgurt öblítsd le, majd forró vízzel öntsd le és hagyd állni 10-15 percig, hogy megpuhuljon.
A petrezselymet és a mentát apróra vágd, a paradicsomot pedig kockázd fel.
A hagymát szintén apróra vágd, majd a bulgurhoz add hozzá a petrezselymet, mentát, paradicsomot és hagymát.
Öntsd hozzá a citromlét, olívaolajat, sót és borsot, majd jól keverd össze az összetevőket.
Tálald frissen, mint köretet vagy önálló ételt.
Hozzávalók
- 200 g Bulgur
- 1 csokor Friss petrezselyem
- 1 db Hagyma
- 1 csokor Friss menta
- 2 db Paradicsom
- 3 ek. Citromlé
- 3 ek. Olívaolaj
- 1 tk. Só
- 1 csipet Bors