A bulgurt öblítsd le, majd forró vízzel öntsd le és hagyd állni 10-15 percig, hogy megpuhuljon.
Ne hagyd a bulgurt túl hosszú ideig vízben, mert túlpuhulhat és pépesedik.
A petrezselymet és a mentát apróra vágd, a paradicsomot pedig kockázd fel.
A petrezselymet és mentát ne vágd túl finomra, hogy ne veszítsenek frissességükből és aromájukból.
A hagymát szintén apróra vágd, majd a bulgurhoz add hozzá a petrezselymet, mentát, paradicsomot és hagymát.
A hagymát elkerülheted, ha kevésbé szeretnéd erőteljes ízét.
Öntsd hozzá a citromlét, olívaolajat, sót és borsot, majd jól keverd össze az összetevőket.
A citrom friss ízt ad a salátának, így ne sajnáld belőle, ha szeretnéd, egy kicsit többet is adhatsz.
Tálald frissen, mint köretet vagy önálló ételt.
A tabbouleh hidegen a legfinomabb, ha lehet, hagyd pihenni egy kicsit, hogy az ízek összeérjenek.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.