A bulgurt öblítsd át, majd forró vízben áztasd be 10-15 percre, hogy megpuhuljon.
A bulgurt ne főzd túl, hogy megőrizze a könnyed, rágós állagát!
A petrezselymet és a mentát apróra vágd fel, majd egy tálba tedd őket.
A friss menta és petrezselyem a tabbouleh alapja, így próbálj friss, érett fűszernövényeket választani!
A paradicsomot és az uborkát vágd apró kockákra, és add hozzá a fűszernövényekhez.
Az uborka friss, ropogós textúrája és a paradicsom édessége jól kiegészítik a tabbouleh ízét.
A citromot facsard ki, és öntsd a levét a keverékbe. Add hozzá az olívaolajat, sót és borsot.
A citrom frissessége kiemeli a saláta ízét és jól ellensúlyozza az olívaolaj gazdag ízét.
A bulgurt, miután megpuhult, öntsd le a vízzel, és hagyd kihűlni, majd keverd a zöldségekhez és fűszerekhez.
Ha gyorsabban szeretnéd, a bulgurt gyorsan lehűtheted hideg víz alatt.
Keverd össze alaposan, hogy az ízek összeérjenek, és tálald frissen.
A tabbouleh legjobb, ha frissen tálalják, de akár előre is elkészíthető, és a hűtőben tárolva az ízek még inkább összeérnek.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.