A Takuan-t szeleteld fel vékony darabokra. Ha szükséges, vágd le a keményebb részeket, hogy lágyabb textúrájú legyen.
A Takuan édeskés és enyhén savanyú íze jól harmonizál a kimchi fűszerességével, így válassz friss, jól pácolt Takuan-t.
A kimchit vágd apróra, hogy könnyebben el tudjon keveredni a Takuan-nal.
A kimchi fűszeres, így a mennyiségét az ízlésed szerint szabályozhatod, ha nem szereted túl csípősen.
Készíts egy öntetet: keverd össze a vizet, soya szószt, szezámmagolajat, lime levét és chili pelyhet.
Ha szereted a fokhagymás ízt, egy apróra vágott fokhagymát is hozzáadhatsz az öntethez, hogy még karakteresebbé váljon.
Egy tálban keverd össze a Takuan-t, kimchit és az öntetet. Tálald frissen, szezámmaggal és friss korianderrel díszítve.
A friss koriander és szezámmag frissességet és egy finom ropogós textúrát ad az ételnek.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.