A rizstésztát főzd meg forró vízben a csomagolás utasításainak megfelelően, majd szűrd le és tedd félre.
A rizstészta túl főzése elkerülhető, ha csak rövid ideig főzöd, hogy ne ragadjon össze.
A takuant szeleteld vékony csíkokra. Ha szükséges, öblítsd le, hogy csökkentsd a sótartalmát.
A takuan ízét fokozhatod, ha egy kis ecetet és cukrot is adsz hozzá, hogy erősebb savanyú ízt kapj.
A főtt rizstésztát tálald egy nagy tálban, majd halmozd rá a takuant.
A tálalás előtt ügyelj arra, hogy a tészta még meleg legyen, hogy a takuan jól hozzáolvadjon.
A szójaszószt és a cukrot egy kis tálban keverd össze, majd öntsd a keveréket a tésztára és takuanra.
A szójaszósz és cukor kombinációja egy édes-savanyú ízvilágot ad az ételnek.
Szórd meg a tálat szezámmaggal, és díszítsd friss korianderrel és zöldhagymával.
A koriander friss ízt ad a tálalásnak, míg a szezámmag egy extra ropogós textúrát biztosít.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.