A joghurtot öntsd egy tálba, és keverd simára.
A joghurtot frissen válaszd, hogy a raita krémes állagú legyen.
Add hozzá a tamaring pasztát, cukrot, sót és a fekete borsot. Keverd jól össze, hogy minden hozzávaló teljesen feloldódjon.
Ha a tamaring paszta túl erős, adj hozzá egy kis vízet, hogy lágyabb legyen az íz.
Zúzd le a fokhagymát, és adj hozzá a joghurtos keverékhez. Keverd össze alaposan.
A fokhagyma erősebb ízt ad, így ha nem szereted az intenzív fokhagymát, kevesebbet is használhatsz.
Add hozzá az őrölt köményt és keverd össze. A kömény íze nagyszerűen illik a tamaringhoz.
A kömény nemcsak ízt ad, hanem segít az emésztésben is.
Tálalás előtt szórd meg friss korianderrel és mentával, majd alaposan keverd át.
A friss koriander és menta frissességet ad a raitának, amitől még ínycsiklandóbb lesz.
Tálald hűtve, mint köretet vagy frissítő ételt.
A tamaringos raita remekül illik csípős ételekhez, segít enyhíteni a fűszeres ízeket.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.