A csirkemellet vágd apró darabokra, majd tedd félre.
A csirke daraboknak elég kicsinek kell lenniük ahhoz, hogy gyorsan átsüljenek, és jól illeszkedjenek az omlettbe.
Készítsd el a pácot: a joghurtot, tandoori masala fűszerkeveréket, reszelt fokhagymát és gyömbért keverd össze. Adj hozzá sót és borsot.
A joghurt segít megőrizni a csirke szaftosságát, miközben a fűszerek jól beépülnek.
A csirkét tedd a pácba, és jól keverd össze. Hagyd pihenni a hűtőben legalább 20 percig, hogy az ízek jól összeérjenek.
Ha van időd, pihentetheted a csirkét egy egész éjszakán át, hogy még ízesebb legyen.
Melegíts egy serpenyőt közepes lángon, és süsd meg a csirke darabokat 5-6 percig, amíg szépen átsülnek és enyhén megpirulnak.
A csirkét érdemes néhány percenként megforgatni, hogy minden oldala egyenletesen átsüljön.
A tojásokat verd fel egy tálban, adj hozzá egy csipet sót és borsot, majd öntsd a tojásos keveréket a csirkére a serpenyőben.
A tojást óvatosan keverd el, hogy ne legyenek túl nagy darabok, és könnyen átsüljön.
Süssd az omlettet alacsonyabb hőmérsékleten 3-5 percig, amíg az alja szép aranybarna nem lesz.
Ha szeretnéd, a tetejét egy fedővel letakarhatod, hogy gyorsabban átsüljön.
Amikor kész, tálald az omlettet, és szórd meg friss korianderrel.
A koriander friss íze tökéletesen illik a fűszeres csirke omletthez, és kiemeli annak ízét.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.