A tapioca gyöngyöket öblítsd le, és tedd egy lábasba a vízzel.
A tapioca gyöngyöket alaposan öblítsd le, hogy eltávolítsd a felesleges kemikáliákat és tiszta legyen.
Főzd a tapiocát közepes lángon, folyamatos keverés mellett, amíg megpuhul, körülbelül 10-15 percig.
A tapioca gyöngyök akkor készültek el, ha áttetszővé válnak. Ne hagyd őket magukra, mert könnyen leéghetnek.
Amikor a tapioca megpuhult, öntsd hozzá a kókusztejet, a cukrot, a vaníliás cukrot és a csipet sót. Keverd alaposan össze.
A kókusztej és a vaníliás cukor gazdag ízt ad a pudingnak, ami még krémesebbé teszi.
Főzd a pudingot alacsony lángon még 5-7 percig, amíg sűrűsödik. Keverd folyamatosan, hogy elkerüld a leégést.
A puding akkor lesz megfelelő állagú, ha már nem folyik annyira, és a kanál nyoma is megmarad benne.
Ha elérte a kívánt sűrűséget, vedd le a tűzről, és hagyd egy kicsit hűlni.
A pudingnak lehet egy kicsit folyós állaga, ami a hűlés után tökéletesen besűrűsödik.
Tálald frissen, de ha szereted, tedd a hűtőbe legalább 1 órára, hogy még krémesebb és hidegebb legyen.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.