A paradicsomot, uborkát és hagymát vágd vékony szeletekre, és tedd egy nagy tálba.
Próbálj minél érettebb paradicsomot választani, hogy a saláta még ízletesebb legyen.
A csípős paprikát vágd apróra és add hozzá a többi zöldséghez.
A chili mennyiségét a kívánt csípősség szerint módosíthatod.
A zöld koriandert finomra vágd és szórd a salátára.
Ha nem szereted a koriandert, helyettesítheted friss petrezselyemmel.
Öntsd rá az olívaolajat és a citromlevet, majd sóval és fekete borssal ízesítsd.
A citromlé frissességet ad, de ha valamilyen más savanyúbb összetevőt szeretnél, használhatsz balzsamecetet is.
Jól keverd össze a salátát, hogy az összes hozzávaló jól összeérjen, majd tálald frissen.
Ez a saláta remek köret lehet grillezett húsokhoz vagy egy könnyű étkezéshez.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.