Tejsz铆nes di贸s pest贸sz贸sz t谩lalva

Tejsz铆nes di贸s pest贸sz贸sz

A tejsz铆nes di贸s pest贸sz贸sz az olasz konyha egyedi 茅s gazdag 铆zvil谩g谩t hozza el az asztalra. A pir铆tott di贸 karakteres arom谩ja 茅s a friss bazsalikom frissess茅ge t枚k茅letesen harmoniz谩l a tejsz铆n kr茅mes 谩llag谩val. Ez a sz贸sz ide谩lis v谩laszt谩s egy gyors, m茅gis k眉l枚nleges vacsor谩hoz. Tipp: Adj hozz谩 egy kev茅s reszelt citromh茅jat, hogy m茅g frissebb 茅s 茅l茅nkebb 铆zt 茅rj el.

El艖k茅sz眉let 10 perc
Elk茅sz铆t茅s 10 perc
Teljes 20 perc
230 Kcal
Facebook
Twitter
LinkedIn

Hozz谩val贸k

Adagok: 4
50 g Di贸
20 g Friss bazsalikom
200 ml Tejsz铆n
50 g Parmez谩n sajt (reszelt)
1 gerezd Fokhagyma
2 ek. Ol铆vaolaj
1 csipet S贸
1 csipet 艕r枚lt fekete bors

Bev谩s谩rl贸 kos谩r ikon Bev谩s谩rl贸 lista (0)

    Allerg茅n inform谩ci贸
    TejTej
    Di贸Di贸

    Elk茅sz铆t茅si L茅p茅sek

    1

    Pir铆tsd meg a di贸t egy sz谩raz serpeny艖ben k枚zepes l谩ngon 2-3 percig, am铆g illatos nem lesz, majd hagyd kih疟lni.

    A di贸 pir铆t谩sakor figyelj, mert k枚nnyen meg茅g. Folyamatosan kevergesd, 茅s ha illatos, vedd le a t疟zr艖l.

    2

    Tedd a pir铆tott di贸t, a friss bazsalikomot, a reszelt parmez谩nt 茅s az apr贸ra v谩gott fokhagym谩t egy turmixg茅pbe. Add hozz谩 az ol铆vaolajat, 茅s turmixold sim谩ra.

    Ha nincs turmixg茅ped, apr铆t贸g茅ppel is elk茅sz铆theted a pest贸t. Ha t煤l s疟r疟, adj hozz谩 m茅g egy kev茅s ol铆vaolajat.

    3

    Egy serpeny艖ben meleg铆tsd fel a tejsz铆nt alacsony l谩ngon, 眉gyelve arra, hogy ne forrjon fel.

    A tejsz铆nt ne forrald, mert kicsap贸dhat.

    4

    Add hozz谩 a di贸s pest贸t a tejsz铆nhez, 茅s keverd alaposan 枚ssze. F艖zd 2-3 percig, hogy az 铆zek 枚ssze茅rjenek.

    Ne forrald a sz贸szt, mert a tejsz铆n kicsap贸dhat. Alacsony l谩ngon, folyamatos kever茅s mellett meleg铆tsd.

    5

    脥zes铆tsd s贸val 茅s frissen 艖r枚lt fekete borssal, majd keverd 谩t alaposan.

    A parmez谩n s贸ss谩ga miatt 贸vatosan s贸zd. K贸stold meg, miel艖tt hozz谩adn谩l m茅g s贸t.

    6

    Melegen t谩lald t茅szt谩khoz, grillezett h煤sokhoz vagy z枚lds茅gekhez, 茅s sz贸rd meg tov谩bbi reszelt parmez谩nnal.

    A sz贸szhoz adhatsz egy kev茅s f艖z艖vizet a t茅szt谩b贸l, hogy m茅g kr茅mesebb legyen 茅s jobban tapadjon a t茅szt谩ra.