A füstölt húst vágd kisebb darabokra, és tedd félre.
A füstölt hús a legjobb ízt adja az ételnek, de ha nem elérhető, egyéb füstölt húsok is használhatók.
A vöröshagymát és fokhagymát apróra vágd, a paradicsomot és zöld paprikát kockázd fel.
A zöldpaprika friss ízt ad, de ha csípősebb ételt szeretnél, használj csípős paprikát is.
A kókuszolajat hevítsd fel egy nagy serpenyőben, majd add hozzá a hagymát és fokhagymát. Pirítsd 2-3 percig, amíg illatosak lesznek.
A hagyma és fokhagyma illata fokozza az étel ízét, de ügyelj, hogy ne égjenek meg.
Add hozzá a paradicsomot és a zöld paprikát, majd főzd őket 5-7 percig, amíg a paradicsom megpuhul.
Ha szükséges, egy kis vizet is adhatsz hozzá, hogy ne égjen le.
A kenyérszeleteket kockázd fel, és tedd őket a serpenyőbe a zöldségekkel.
A kenyér gyorsan meg fog puhulni, így ügyelj, hogy ne hagyd túl sokáig a serpenyőben, különben pépesedhet.
Öntsd hozzá a füstölt húst, és a fűszeres alaplét, majd keverd össze. Főzd 10-15 percig, hogy az ízek összeérjenek.
A füstölt húsnak idő kell, hogy kiadja az ízét a lének.
Tálald melegen, és friss korianderrel díszítve.
A koriander frissessége csodálatosan kiemeli az étel ízét, és egy kis színt ad neki.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.