A lisztet, sütőport, sót és borsot egy tálban keverd össze.
A sütőpor segít, hogy a tészta könnyű és puha legyen, ne hagyd ki!
A fetasajtot morzsold össze egy tálban, majd add hozzá a tejhez, a tojást, és keverd jól össze.
Ha szeretnéd, a fetát egy kicsit meg is piríthatod a serpenyőben, hogy gazdagabb ízt kapj.
Add hozzá a vágott diót a tálhoz, és jól keverd össze, hogy egyenletesen eloszoljon.
A diót előzőleg egy serpenyőben is megpiríthatod, hogy jobban kihozd az ízét.
A tésztát formázd kis golyókká vagy lapos pite formára, és forró olívaolajban süsd mindkét oldalát aranybarnára.
A megfelelő hőmérséklet biztosítja, hogy a tészták kívül ropogósak, belül pedig puhák maradjanak.
Miután megsültek, tedd őket papírtörlőre, hogy a felesleges olaj lecsöpögjön, majd szórd meg friss petrezselyemmel.
A petrezselyem frissessége tökéletesen kiegészíti az étel gazdag ízét.
Tálald az ételt melegen, és élvezd a feta és dió ízének finom kombinációját.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.