A pisztáciát apróra vágd, majd tedd félre.
Ha finomabbra szeretnéd, használj egy mozsarat, hogy az olajok jobban kioldódjanak a pisztáciából.
A túrót tedd egy nagy tálba, és keverd össze az apróra vágott pisztáciával, fokhagymával, sóval és citromlével.
A túrónál ügyelj arra, hogy ne legyen túl nedves, különben a keverék túl lágy lesz.
Egy serpenyőben hevítsd fel az olívaolajat, majd add hozzá a túrós keveréket és pirítsd át, hogy az ízek összeérjenek.
Folyamatosan kevergesd, hogy egyenletesen piruljon a keverék, és ne égjen meg.
A tészta csomókat főzd meg, majd helyezd őket a túrós keverék tetejére, és keverd össze.
A tésztát jól al dente főzd meg, hogy ne legyen túl puha és szétessen.
Tálaláskor díszítsd friss mentalevéllel és egy kevés extra pisztáciával.
A friss mentalevél egy kis frissességet és szép színt ad az ételnek.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.