A halat vékony szeletekre vágjuk, és tálba helyezzük.
A halat frissen vágjuk, hogy megőrizzük az ízét és frissességét. A szeletek ne legyenek túl vastagok, hogy a marinád könnyen átjárja.
A lime és citrom levét keverjük össze, majd locsoljuk meg vele a hal szeleteket.
A lime és citrom leve biztosítja a tiradito jellegzetes friss, savanykás ízét. Ügyelj rá, hogy a halat egyenletesen bevonja.
A piros chilit, vöröshagymát és zöldhagymát finomra vágjuk, majd egy tálba tesszük.
A chili és hagyma pikáns és aromás ízt ad a tiraditonak. Ha nem szereted a csípőset, a chili mennyiségét csökkentheted.
Adjunk hozzá sót, borsot és olívaolajat a tálhoz, majd jól keverjük össze.
Az olívaolaj gazdag textúrát ad, míg a só és bors kiemeli a hal friss ízét.
A friss koriandert is vágjuk apróra, és szórjuk a tiraditóra.
A koriander frissessége és illata csodálatosan kiegészíti a tiradito ételt.
Hűtőben pihentetjük a tiraditót legalább 10-15 percig, hogy az ízek összeérjenek.
A tiradito tálalása előtt érdemes rövid ideig hűteni, hogy a hal friss maradjon.
Tálaljuk a kész tiraditót friss korianderrel díszítve.
A tiradito ideális előétel, de egy könnyű vacsoraként is tökéletes választás.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.