A tofut alaposan lecs枚p枚gtetj眉k, majd kisebb kock谩kra v谩gjuk. Egy konyharuh谩val nyomjuk ki bel艖le a felesleges vizet.
Min茅l sz谩razabb a tofu, ann谩l ropog贸sabb lesz a v茅g茅n.
A csicseribors贸 lisztet egy t谩lba tessz眉k, majd hozz谩adjuk a s贸t, f疟szerpaprik谩t, fokhagyma port 茅s borsot. Hozz谩枚ntj眉k a vizet, 茅s s疟r疟 palacsinta t茅szta 谩llag煤 massz谩t kever眉nk bel艖le.
A csicseribors贸 liszt s疟r疟s茅ge v谩ltozhat, ha t煤l s疟r疟, adjunk hozz谩 m茅g egy kis vizet.
A tofu darabokat forgassuk bele a csicseribors贸 lisztes massz谩ba, 眉gyelve arra, hogy minden oldal谩t egyenletesen bevonja a t茅szta.
A tofu darabokat ne toljuk t煤l a massz谩ba, hogy ne legyen t煤l vastag a bevonat.
Egy serpeny艖ben forr贸s铆tsunk ol铆vaolajat, 茅s kezdj眉k el a tofu darabokat kis眉tni. S眉ss眉k 艖ket 3-4 percig mindk茅t oldalukon, am铆g aranybarn谩k 茅s ropog贸sak lesznek.
Az olajnak el茅g forr贸nak kell lennie, hogy a tofu gyorsan megpiruljon, de figyelj眉nk, hogy ne 茅gjen meg.
A k茅sz tofut szedj眉k ki az olajb贸l 茅s helyezz眉k pap铆rt枚rl艖re, hogy lecs枚p枚gj枚n a felesleges olaj.
A pap铆rt枚rl艖 seg铆t abban, hogy a tofu m茅g ropog贸sabb maradjon.
T谩lal谩s el艖tt sz贸rjuk meg friss korianderrel, 茅s t谩laljuk friss sal谩t谩val vagy rizs mellett.
A koriander friss, citrusos 铆zt ad a tofunak, 茅s t枚k茅letesen kieg茅sz铆ti az 铆zeket.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.