Tofu r谩ntva csicseribors贸 liszttel, ropog贸s tofu darabok friss korianderrel t谩lalva

Tofu r谩ntva csicseribors贸 liszttel

A tofu r谩ntva csicseribors贸 liszttel egy egyszer疟 茅s 铆nycsikland贸 茅tel, amely t枚k茅letes veg谩n alternat铆v谩ja a klasszikus r谩ntott h煤soknak. A csicseribors贸 liszt haszn谩lata nemcsak gazdag 铆zt ad, hanem ropog贸s bevonatot is biztos铆t a tofunak. Ez az 茅tel k眉l枚n枚sen n茅pszer疟 a veg谩n 茅s veget谩ri谩nus konyh谩ban, mivel gyorsan elk茅sz铆thet艖, t谩pl谩l贸, 茅s egy igaz谩n finom 茅tkez茅s alapja.

El艖k茅sz眉let 10 perc
Elk茅sz铆t茅s 15 perc
Teljes 25 perc
350 Kcal
Facebook
Twitter
LinkedIn

Hozz谩val贸k

Adagok: 4
250 g Tofu
100 g Csicseribors贸 liszt
100 ml V铆z
1 tk. S贸
1 tk. F疟szerpaprika
1 tk. Fokhagyma por
1 csipet Bors
500 ml Ol铆vaolaj (s眉t茅shez)
1 csokor Friss koriander

Bev谩s谩rl贸 kos谩r ikon Bev谩s谩rl贸 lista (0)

    Allerg茅n inform谩ci贸
    Sz贸jaSz贸ja
    Glut茅nGlut茅n

    Elk茅sz铆t茅si L茅p茅sek

    1

    A tofut alaposan lecs枚p枚gtetj眉k, majd kisebb kock谩kra v谩gjuk. Egy konyharuh谩val nyomjuk ki bel艖le a felesleges vizet.

    Min茅l sz谩razabb a tofu, ann谩l ropog贸sabb lesz a v茅g茅n.

    2

    A csicseribors贸 lisztet egy t谩lba tessz眉k, majd hozz谩adjuk a s贸t, f疟szerpaprik谩t, fokhagyma port 茅s borsot. Hozz谩枚ntj眉k a vizet, 茅s s疟r疟 palacsinta t茅szta 谩llag煤 massz谩t kever眉nk bel艖le.

    A csicseribors贸 liszt s疟r疟s茅ge v谩ltozhat, ha t煤l s疟r疟, adjunk hozz谩 m茅g egy kis vizet.

    3

    A tofu darabokat forgassuk bele a csicseribors贸 lisztes massz谩ba, 眉gyelve arra, hogy minden oldal谩t egyenletesen bevonja a t茅szta.

    A tofu darabokat ne toljuk t煤l a massz谩ba, hogy ne legyen t煤l vastag a bevonat.

    4

    Egy serpeny艖ben forr贸s铆tsunk ol铆vaolajat, 茅s kezdj眉k el a tofu darabokat kis眉tni. S眉ss眉k 艖ket 3-4 percig mindk茅t oldalukon, am铆g aranybarn谩k 茅s ropog贸sak lesznek.

    Az olajnak el茅g forr贸nak kell lennie, hogy a tofu gyorsan megpiruljon, de figyelj眉nk, hogy ne 茅gjen meg.

    5

    A k茅sz tofut szedj眉k ki az olajb贸l 茅s helyezz眉k pap铆rt枚rl艖re, hogy lecs枚p枚gj枚n a felesleges olaj.

    A pap铆rt枚rl艖 seg铆t abban, hogy a tofu m茅g ropog贸sabb maradjon.

    6

    T谩lal谩s el艖tt sz贸rjuk meg friss korianderrel, 茅s t谩laljuk friss sal谩t谩val vagy rizs mellett.

    A koriander friss, citrusos 铆zt ad a tofunak, 茅s t枚k茅letesen kieg茅sz铆ti az 铆zeket.