A húsleves alaplét forrald fel egy nagy lábasban.
Az alaplét ne főzd túl sokáig, hogy megőrizzük a friss ízét.
Add hozzá a miso pasztát és a togarashi fűszerkeveréket, és jól keverd el.
A togarashi fűszerkeverék pikáns és aromás ízt ad a levesnek, de ha nem szereted a csípős ízt, kevesebbet is használhatsz.
Törj bele két tojást, és hagyd, hogy a tojások a levesben megfőjenek.
A tojásokat az alaplébe való hozzáadás után lassan főzd, hogy lágy sárgájú tojást kapj.
A zöld hagymát vágd fel apróra és tedd a leveshez.
A zöld hagyma frissessége segít kiemelni a leves gazdag ízét.
Adj hozzá egy kevés sós szójaszószt és sésamolajat, és jól keverd össze.
A szójaszósz sós íze remekül kiegészíti a leves gazdag umami ízét.
A nori algát apró darabokra tépve tálald a leves tetején.
A nori alga adja a levesnek a jellegzetes tengeri ízt, és esztétikus megjelenést kölcsönöz.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.