A tojásokat forrásban lévő vízben főzd keményre körülbelül 10 perc alatt. Ezután öblítsd le hideg vízzel és hagyd kihűlni.
A tojások ne legyenek túl frissek, mert nehezebben hámozhatók. A hideg víz segít a héj könnyebb eltávolításában.
Hámozd meg a tojásokat, majd egy villával törd össze őket egy tálban, hogy krémes állagot kapj.
A tojásokat ne törd túl apróra, hogy maradjon benne egy kis textúra.
Add hozzá a majonézt, a dijoni mustárt, a sót és a fekete borsot, majd alaposan keverd össze.
A majonéz és a mustár mennyiségét ízlés szerint állítsd be. Használhatsz light majonézt is.
Aprítsd fel a friss metélőhagymát, és szórd bele a tojáskrémbe. Keverd el egyenletesen.
A metélőhagyma helyett használhatsz petrezselymet vagy snidlinget is.
A bagelt vágd félbe, majd pirítsd meg egy száraz serpenyőben vagy kenyérpirítóban, hogy enyhén aranybarna és ropogós legyen.
A bagelt ne pirítsd túl, mert kiszáradhat. A pirítás előtt megkenheted egy kevés vajjal is.
Kend meg a pirított bagel feleket a tojásos-mustáros keverékkel, majd azonnal tálald.
A tojáskrémet frissen készítsd el, hogy ne száradjon ki. A bagelre tehetsz salátalevelet vagy paradicsomszeleteket is.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.