A tojásokat főzd meg keményre, majd vágd fel apró darabokra.
A tojásokat ne főzd túl, hogy ne legyenek szárazak, 10 perc főzés elég.
A spenótot jól öblítsd át, majd vágd apróra.
A spenótot ne vágd túl apróra, hogy a textúrája megmaradjon.
A koriandert és petrezselymet apróra vágva add hozzá a keverékhez, majd jöhetnek az olívabogyók is.
Ha extra ízt szeretnél, használhatsz fekete olívabogyót.
A fokhagymát összezúzva, az olívaolajjal párosítva pirítsd meg egy serpenyőben.
Ne pirítsd túl a fokhagymát, mert megkeseredhet.
Tedd a pirított fokhagymát a többi hozzávalóhoz, és jöhet a citrom leve.
A citrom frissessége kiemeli az étel ízét.
A végén hozzáadd a tamarindot és jól keverd össze.
A tamarind enyhén savanyú íze jól illik az ételhez, és egy kis pikantériát ad neki.
Tálald az ételt szép tálkában, a citrom szeletekkel díszítve.
A citrom nemcsak díszítés, hanem frissítő ízt is ad az ételnek.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.